Edwood Dekor

Lorem ipsum dolor sit amet consecteture.

fej

Szia!

 Minden álmom volt, hogy azzal foglalkozzam amit igazán szeretek. Ez nem más, mint a fa és a festés. Kézzel festett, saját tervezésű fa táblák, lakásdekorációk készítése a hobbim.

Bár a végzettségem egyáltalán nem ezzel kapcsolatos, több rajzos, festő és egyéb önfejlesztő tanfolyamot végeztem amivel fejlesztettem a tudásom.

 

Minden termékemet maximális precizitással, előtervezéssel és gondos kivitelezéssel készítem el. Minden mintát és szöveget egyedileg, kézzel előrajzolok ezzel is garantálva a termék tökéletességét. Miközben festek, teljesen megszűnik körülöttem a világ, teljesen kikapcsolok és csakis az aktuális munkámra koncentrálok, ami fantasztikusan feltölt újabb inspirációs energiával.

Egy-egy darab elkészítése után csak úgy pörögnek az ötletek és újabb megvalósítási lehetőségek a fejemben. Persze ezekből nem minden valósul meg csak a legkiforrottabbak.

Akkor vagyok boldog, ha egy-egy termékem hozzájárul ahhoz, hogy az „otthon melege” érzés kialakuljon. Szerintem minden kiegészítőnek fontos szerepe van a lakásunkban. A hétköznapunk szerves részei, napi szinten érintkezünk velük, amikor ráírunk egy üzenetet, vagy ráakasztunk valamit vagy csak elmegyünk mellette és rápillantunk boldog emlékeket idéz fel.

Akár ajándékba adjuk, akár saját részre választjuk, egy személyes, szívhez szóló tábladekor hozzájárul az otthonunk és a lélek harmóniájához.